Hoe je direct & effectief aan de slag kan met het verbeteren van je gezondheid?

 • BETER, ZONDER BIJWERKINGEN
 • ONTDEK JE ZELF HERSTELLEND VERMOGEN
 • GERICHT AAN DE SLAG MET JE KLACHTEN

Korte omschrijving dienst

De EMB test 2.0 heeft als doel verstoringen, blokkades en/of tekorten in het menselijk lichaam op te sporen die bestaande klachten en/of ziektes in stand houden en/of verergeren. Zo weet je heel gedetailleerd wat de klachten mogelijk kan veroorzaken. Dit biedt de mogelijkheid om heel persoonsgebonden, en dus op maat, voedings- en/of leefstijladviezen te geven. Veel sneller en effectiever dan dat je lukraak je voeding aanpast of in het wilde weg supplementen gaat gebruiken.

Karla Dijkstra

voedingscoach

Waarom ik gebruik maak van de EMB test!

“Met de EMB test kan ik mensen sneller, beter en effectiever helpen.”

Ik ben er van overtuigd dat veel mensen een energieker, gezonder en langer leven kunnen leiden dan ze nu in veel gevallen doen. Ik durf te stellen dat veel mensen gezondheidsklachten hebben die op te lossen zijn of ten minste te verbeteren met gezonde voeding en/of voeding supplementen.

Mijn werk bestaat uit het samen met mijn cliënt onderzoeken wat voor hem of haar de beste weg is naar een realistisch gezondheidsdoel. Ik gebruik hierbij mijn uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van de orthomoleculaire gezondheidsleer.

Het menselijk lichaam is geweldig goed in staat om zichzelf te herstellen van ziektes of aan te passen aan moeilijke omstandigheden. In plaats van bewust te kiezen voor gezondheid op de lange termijn kiezen we in onze maatschappij vaak voor een snelle oplossing door alleen de symptomen te bestrijden, in plaats van de oorzaak van de klachten en/of ziekte aan te pakken. De gevolgen zijn algemeen bekend.

Veel mensen willen wel gezonder leven maar weten niet hoe. Daarnaast zijn er vaak een paar essentiële elementen die eerst opgelost moeten worden voordat het lichaam zijn zelf herstellend vermogen weer kan gebruiken.

Ik help mensen door ze op maat informatie en advies te geven over gezonde voeding en supplementen. Zodat ze een bewuste keus kunnen maken wat dit eventueel voor hun gezondheid en leven kan betekenen.

Door de EMB test ben ik in staat mensen sneller, beter en effectiever te helpen hun gezondheid te verbeteren!

6 redenen om voor de EMB test te kiezen:

Je kunt je niet neerleggen bij:  “je moet maar leren  leven met je klachten”;

Je wilt weten wat de alternatieven zijn voor medicijnen met bijwerkingen;

Je wilt graag iets doen aan je kwaal in plaats van alleen de symptomen;

Je wilt je graag fitter en energieker voelen maar weet niet precies hoe je dit het beste kunt aanpakken.;

Je leeft en eet gezond, gebruikt een aantal voedingssupplementen maar vraagt je toch af of het allemaal wel het gewenste effect heeft.;

Je wilt graag weten welke vitamines, mineralen je tekort komt.

Wat test de EMB test:

 • Vitaminen/Mineralen/Vetzuren
 • Intoleranties
 • Hormonen
 • Neurotransmitters
 • Stressparameters
 • Acupunctuur Meridianen
 • Darm Parameters
 • Pathogeen belasting
 • Energetische Blokkades

"Ontdek wat jouw lichaam nodig heeft om optimaal te presteren."

Kies nu voor je gezondheid met de EMB test 2.0!

Maak een afspraak of stel een vraag