fbpx
Bonusan

Bonusan Arnica montana complex 30 ml tinctuur

 13,99

Arnica montana complex tinctuur helpt dankzij Arnica montana bij de bescherming van gezonde lichaamscellen*. Arnica helpt bovendien het natuurlijk afweersysteem van de lichaamscellen en helpt lichaamscellen beschermen tegen invloeden van buitenaf*.

*Gezondheidsclaim in afwachting van Europese toelating

Inhoud: 30

ml tinctuur

Beschrijving

Waarom Arnica montana complex?

Arnica montana valkruid, is een plant uit de composietenfamilie (Asteraceae). Het komt van origine voor in de Alpen en Pyreneeën en daar heeft het ook zijn soortnaam montana- dat ‘berg’ betekent – aan te danken. Gebruik van de plant gaat in ieder geval terug tot de middeleeuwen. Tegenwoordig wordt het onder andere?toegevoegd aan kruidenmiddelen omdat het een antioxidant is die een bijdrage levert aan de bescherming van cellen tegen oxidatieve schade*.

Bonusan Arnica montana complex bevat daarnaast Achillea millefolium, beter bekend als duizendblad. Duizendblad is net als valkruid lid van de composietenfamilie (Asteraceae). De legende gaat dat Achilles, een figuur uit de Griekse mythologie, duizendblad meenam als zijn leger ten strijde trok. Duizendblad wordt in de volksmond daarom ook wel wondkruid of soldatenkruid genoemd. Siacylzuur is een van de belangrijkste inhoudsstoffen van duizendblad.

Kortom, Bonusan Arnica montana complex biedt een uitgebalanceerde combinatie van Arnica montana en Achillea millefolium. Dankzij Arnica montana helpt deze tinctuur bij de bescherming van gezonde lichaamscellen*.

*Gezondheidsclaim in afwachting van Europese toelating 

Hoge kwaliteit dankzij hoogwaardige ingrediënten

Bij het vervaardigen van onze kruidenformules gebruiken we uitsluitend de beste plantmaterialen, de juiste plantdelen en houden we rekening met de juiste oogsttijden. U krijgt dus altijd het beste dat de natuur te bieden heeft.

Karla Dijkstra Voedingscoach

Afspraak Maken