fbpx
Bonusan

Bonusan Betaïne anhydraat poeder 125 gram poeder

 37,99

Betaïne anhydraat is de ontzuurde vorm van betaïne. Bonusan Betaïne anhydraat poeder is van hoge kwaliteit en is vrij van hulpstoffen.

Inhoud: 125

gram poeder

Beschrijving

Betaïne, ook wel trimethylglycine of TMG, is een voedingsstof die van nature voorkomt in onder andere spinazie, bieten en zeevruchten. Zoals de naam trimethylglycine al doet vermoeden, bestaat het uit drie methylgroepen.

Bij een inname van 1,5 gram per dag draagt betaïne bij tot een normaal metabolisme van homocysteïne. In hoge concentraties is homocysteïne een giftig stofwisselingsproduct. Betaïne anhydraat poeder kan dan uitkomst bieden. Onze adviesdosering is om 1-4 maal daags 2 maatschepjes van 0,6 gram op te lossen in water of vruchtendrank. Let op bij doseringen van meer dan 4 gram, dit kan de cholesterolgehalten in het bloed aanzienlijk verhogen.

Bonusan betaïne anhydraat poeder is vrij van hulpstoffen en bevat dus 100% betaïne anhydraat. Dit is de ontzuurde vorm van betaïne en daardoor vriendelijk voor de maag en de tanden. Recente verbetering in de samenstelling maakt dat Bonusan betaïne anhydraat poeder fijner van structuur is en nóg beter oplost in water en vruchtensappen.

Karla Dijkstra Voedingscoach

Afspraak Maken