fbpx
Bonusan

Bonusan Capsella bursa complex 30 ml tinctuur

 13,99

Capsella bursa-pastoris complex is een uitgebalanceerde combinatie van Capsella bursa-pastoris en Potentilla erecta. De kruiden in dit complex vullen elkaar perfect aan.

Inhoud: 30

ml tinctuur

Beschrijving

Waarom Capsella bursa-pastoris complex?

Capsella bursa-pastoris, ofwel het herderstasje, is een plant uit de kruisbloemenfamilie (Brassicaceae). Tot deze familie behoort ook broccoli, een bron van sulforafaan. Hoewel u misschien nog nooit van het herderstasje gehoord heeft, is het toch een van de meest voorkomende planten in Nederland en België. Dit komt omdat het graag groeit waar de natuur verstoord is.

Binnen de volksgeneeskunde worden aftreksels van Capsella al eeuwenlang voor allerlei doeleinden gebruikt, waaronder voor de huid*. Naast looistoffen bevat het belangrijke stoffen als choline, acetylcholine en tyramine.

Een goede aanvulling op Capsella is Potentilla erecta, een plant uit de rozenfamilie (Rosaceae). De geslachtnaam Potentilla komt van het Latijnse woord potens dat ‘krachtig’ betekent.

Hoge kwaliteit dankzij hoogwaardige ingrediënten

Bij het vervaardigen van onze kruidenformules gebruiken we uitsluitend de beste plantmaterialen, de juiste plantdelen en houden we rekening met de juiste oogsttijden. Van Potentilla erecta gebruiken we daarom alleen de verse bovengrondse plantendelen die geoogst worden tijdens de bloeiperiode. U krijgt dus altijdhet beste dat de natuur te bieden heeft.

Karla Dijkstra Voedingscoach

Afspraak Maken