fbpx
Bonusan

Bonusan Chelidonium Centaurium complex 30 ml tinctuur

 13,99

Bonusan Chelidonium Centaurium complex is een synergetische kruidenformule met Chelidonium majus (stinkende gouwe) en Centaurium erythraea (echt duizendguldenkruid). Dankzij Centaurium ondersteunt deze tinctuur het behoud van een gezonde spijsvertering*.

Inhoud: 30

ml tinctuur

Beschrijving

Waarom Chelidonium Centaurium complex tinctuur
Echt duizendguldenkruid, Centaurium erythraea, is een kruidachtige plant uit de gentiaanfamilie (Gentianaceae). Het kent een lange gebruikshistorie op het gebied van de spijsvertering*. In dit complex verwerken we het gehele kruid (herba), omdat alle plantedelen rijk zijn aan bitterstoffen. De bitterstoffen in Centaurium dragen bij aan een normale werking van de spijsvertering*.

Chelidonium majus, ofwel stinkende gouwe, is een kruidachtige plant uit de papaverfamilie (Papaveraceae). Tot deze familie behoren ook de klaproos en het slaapmutsje. De plant heeft zijn minder flatteuze naam te danken aan het feit dat de bovengrondse delen een muffige geur verspreiden. Bij Bonusan Chelidonium Centaurium complex tinctuur merkt u daar niets van, omdat we alleen de wortelstok (rhizoma) gebruiken. Een wortelstok is een ondergronds deel van een plant. We voegen het toe aan dit complex omdat het veel bitterstoffen bevat.

Kortom, Bonusan Chelidonium Centaurium complex is een synergetische kruidenformule met Chelidonium majus en Centaurium erythraea, dat dankzij Centaurium bijdraagt aan een normale werking van de spijsvertering*.

Hoge kwaliteit dankzij hoogwaardige ingrediënten
Bij het vervaardigen van onze kruidenformules gebruiken we uitsluitend de beste plantmaterialen, de juiste plantdelen en houden we rekening met de juiste oogsttijden. Zo gebruiken we voor Chelidonium Centaurium complex uitsluitend gedroogde wortels van Chelidonium majus en het gehele kruid van Centaurium erythraea, waarin het hoogste gehalte aan bitterstoffen zit. U krijgt dus altijd het beste dat de natuur te bieden heeft.

Karla Dijkstra Voedingscoach

Afspraak Maken