fbpx
Bonusan

Bonusan Co-enzym Q10 50 mg grootverpakking 120 softgels

 61,99

Q10 is een belangrijk lichaamseigen co-enzym. Het is aanwezig in je weefsels en organen, zoals in je hart, je hersenen, je spieren en je lever. Bonusan Co-enzym Q10 levert een aanvulling op de lichaamseigen aanmaak van dit co-enzym. Elke capsule bevat een hoge dosering Q10 in de vorm van het goed opneembare ubiquinon.

Inhoud: 60

capsules

Beschrijving

Bonusan Co-enzym Q10 50 mg bevat ubiquinon. Ubiquinon is de eerst ontdekte van de twee Q10 vormen (ubiquinon en ubiquinol). De ubiquinon-variant van het co-enzym Q10 is veel onderzocht door wetenschappers.

Bonusan Co-enzym Q10 50 mg zit in gemakkelijk te slikken softgels. Deze bevatten olijfolie als basis. De olie zorgt voor een ruim twee keer betere opname in het lichaam in vergelijking tot Q10 capsules of tabletten. Ubiquinon wordt gemaakt met behulp van fermentatie, een natuurlijke manier van produceren. Zo wordt Q10 gemaakt in dezelfde vorm zoals het ook in je lichaam voorkomt. Op die manier herkent je lichaam de stof het beste en blijven we met dit supplement dicht bij de natuur.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Bonusan Co-enzym Q10 50 mg grootverpakking 120 softgels” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Karla Dijkstra Voedingscoach

Afspraak Maken