fbpx
Bonusan

Bonusan Cortex Salix complex 30 ml tinctuur

 13,99

Het Cortex Salix complex tinctuur is een breed inzetbaar tinctuur dat dankzij de toevoeging van Salix alba van nature salicine en salicylzuur bevat. De unieke formule, samengesteld door onze kruidendeskundigen, bevat Salix alba, Arctium lappa, Populus tremuloides en Solidago virgaurea.

Inhoud: 30

ml tinctuur

Beschrijving

Waarom Cortex salix complex tinctuur?

Salix alba, de schietwilg in het Nederlands, is lid van de wilgenfamilie (Salicaceae). De schietwilg bevat van nature salicine en siacylzuur. Het is met name de bast, ook wel de cortex genoemd, die veel van deze actieve stoffen bevat. Het Cortex Salix complex tinctuur bevat daarom een tinctuur dat bereid wordt van de verse wilgenbast.

Solidago virgaurea (echte guldenroede) is lid van de composietenfamilie (Asteraceae). Dankzij de brede inzetbaarheid van het kruid zult u het in verschillende tincturen tegenkomen. In dit complex werkt echte guldenroede ter bescherming van gezonde cellen en weefsels*. Echte guldenroede ondersteunt bovendien de afweer van het lichaam*.

Het Cortex Salix complex tinctuur bevat daarnaast een tinctuur van Arctium lappa, dat ook wel de grote klit, of grote klis wordt genoemd. Deze plant die de inspiratie was voor de ontwikkeling van klittenband speelt een ondersteunende rol in het complex. Kortom, u gebruikt Cortex Salix complex tinctuur omdat het actieve componenten als siacylzuur bevat, dat van nature aanwezig is in Salix alba.

Hoge kwaliteit door hoogwaardige ingrediënten

Bij het vervaardigen van onze kruidenformules gebruiken we uitsluitend de beste plantmaterialen, de juiste plantdelen en houden we rekening met de juiste oogsttijden. Zo gebruiken wij enkel verse wilgenbast, de grote klitwortel en de bloeiende toppen van de echte guldenroede voor de vervaardiging van de tincturen. U krijgt dus altijd het beste dat de natuur te bieden heeft.

 

Meer informatie over dit productVanwege de wetgeving rondom supplementen mogen wij helaas geen (volledige) informatie verstrekken over dit product. Voor meer informatie verwijzen we je naar een kennisinstituut voor orthomoleculaire therapie.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Bonusan Cortex Salix complex 30 ml tinctuur” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Karla Dijkstra Voedingscoach

Afspraak Maken