fbpx
Bonusan

Bonusan Vitamine B12 actief 1000 mcg grootverpakking 120 zuigtabletten

 36,99

Bonusan Vitamine B12 Actief 1000 mcg zuigtabletten dragen bij aan de vermindering van vermoeidheid en moeheid en zijn nog lekker ook! Dit zuigtablet smelt onder je tong waardoor de vitamine B12 direct wordt opgenomen door het mondslijmvlies. Ideaal dus als jouw lichaam moeite heeft met de opname van vitamine B12.

Inhoud: 120

zuigtabletten

Beschrijving

Bonusan Vitamine B12 Actief 1000 mcg in de vorm van een zuigtablet maakt opname van de vitamine via het mondslijmvlies mogelijk. Handig, want soms wordt vitamine B12 niet goed door het lichaam opgenomen. Bijvoorbeeld als je problemen hebt met je maag of darmen, ouder wordt of bepaalde medicijnen gebruikt. Een zuigtablet die al vóór de spijsvertering wordt opgenomen biedt dan uitkomst.

Dit supplement bevat alleen de actieve vormen van B12 (methylcobalamine en adenosylcobalamine). Deze vormen hoeft je lichaam niet meer om te zetten. Dit verhoogt de hoeveelheid vitamine B12 die door je lichaam wordt opgenomen. En dat ondersteunt de vermindering van vermoeidheid en moeheid. Naast vitamine B12 bevat dit supplement actief folaat (foliumzuur).

Karla Dijkstra Voedingscoach

Afspraak Maken