fbpx
Bonusan

Bonusan Cholesterol Balans¹ 60 capsules

 69,99

Bonusan Cholesterol Balans is jouw ideale alternatief dat voldoet aan de nieuwste wetgeving rondom rode gist rijst. Bonusan Cholesterol Balans draagt bij tot de instandhouding van normale cholesterolgehalten in het bloed dankzij toevoeging van Camellia sinensis-extract*. Het gepatenteerde rode gist rijst-extract is beschreven in meer dan 120 wetenschappelijke publicaties.

Inhoud: 60

vegetarische capsules

Beschrijving

Bonusan Cholesterol Balans helpt bij de instandhouding van normale cholesterolgehalten in het bloed* en draagt bovendien bij aan de normale werking van het hart*, dankzij toevoeging van groene thee. Daarmee is het een ideaal product voor wie zijn of haar cholesterolwaarden wil ondersteunen.

Het unieke aan Bonusan Cholesterol Balans is het gepatenteerde rode gist rijst extract. Het extract is getest in klinische studies en wordt beschreven in meer dan 120 wetenschappelijke publicaties. Naast rode gist rijst bevat het ook een extract van de bladeren van Camellia sinensis (groene thee). Groene thee draagt bij tot de instandhouding van normale cholesterolgehalten in het bloed*, draagt bij tot een normaal lipidenmetabolisme* en draagt bij tot de normale werking van het hart*.

*Gezondheidsclaim in afwachting van Europese toelating

Karla Dijkstra Voedingscoach

Afspraak Maken