fbpx

SO-Check

Binnen enkele minuten richting meer gezondheid en energie

Perfect voor mensen die snel inzicht willen en daar mee aan de slag willen gaan. Boost je gezondheid op maat met deze gezondheidstest die meteen resultaat oplevert.

Nu is het tijd voor antwoord op jouw vraag

Je voelt je misschien machteloos in het doolhof wat de zorg vaak is. Wat is voor jou het beste, bij wie moet je zijn voor een echt antwoord op jou gezondheid vraag. Jou klacht verdient alle aandacht maar krijg je dat ook? 

Overwin je teleurstelling met de gezondheidstest die inzicht geeft in de oorzaak van jou specifieke klachten, concrete handvatten voor waardevolle verbeteringen geeft en perspectief op meer gezondheid en energie in je leven.

Vrouw op bankje in zorgomgeving
Korte kennismaking
Om kennis met elkaar te maken en om jouw persoonlijke situatie in kaart te brengen.
1
We doen de SO/check
De SOcheck duurt ongeveer 5-10 minuten.
2
Direct uitslag
Direct na de meting gaan we samen de uitslag bespreken.
3

Jij staat centraal tijdens het consult

Als je bij mij binnenkomt maken we eerst even kennis met elkaar en stel ik je vragen om zo je persoonlijke situatie in kaart te brengen. We bespreken o.a. je klachten en/of gezondheidswensen.  

Na deze introductie doen we de SO/CHECK, dit duurt anderhalf uur (zit bij de prijs in). Met de scanner meet ik op 4 drukpunten in je handpalm. Daarna berekent de computer de resultaten.

De uitslag van de test geeft aan waar er in je lichaam eventueel sprake is van tekorten en/of disbalansen. Nu komen we terug op wat we eerder in het gesprek hebben besproken en krijg je een advies dat past bij jou.

Binnen enkele minuten richting meer gezondheid en energie

Heb je in de regulier zorg nog niet het antwoord gekregen waar je naar op zoek was, dan biedt de SO-Check wellicht wel de oplossing voor jou! Met de eenvoudige en pijnloze meting op de handpalm worden er 34 elementen gemeten. De computer analyseert vervolgens deze meting en laat met een stoplicht-systeem meteen de resultaten zien.

De SO/check meet door middel van licht hoeveel van deze stoffen er aanwezig is in jouw weefsel. Het apparaat straalt licht uit en vangt dit weer op. Doordat elke stof anders licht reflecteert en opvangt kun je meten hoeveel van de stoffen er aanwezig zijn. Door deze gegevens te analyseren krijg jij een goed beeld van je gezondheid.

Meetresultaat 1

Een advies dat aansluit op jouw persoonlijke situatie

Elk lichaam is uniek en iedere behoefte is anders.  Ik kijk niet alleen naar percentages. Ook jouw input en verhaal is belangrijk voor het advies dat ik je meegeef. Met dit advies proberen we je klachten te verhelpen en/of te verminderen. Dit advies kan bestaan uit een voedings- en/of een suppletieadvies.

Het SO/check platform levert geen klassieke medische diagnose. De evaluaties kunnen voor de optimalisatie van de behandeling worden gebruikt.

Oligo/check

De Oligo/Check wordt gedaan met een meetapparaat, een spectrofotometer. Er wordt een klein apparaat op je hand gezet die op vier verschillende plekken gaat meten. De computer gaat dan met deze metingen een resultaat berekenen. 

De berekening die uit het computer komt geeft aan hoeveel vitamines, mineralen en andere sporenelementen er aanwezig zijn in jouw weefsel. Ook hier krijg je een persoonlijk advies.

Scherm­afbeelding 2023 02 22 om 11.52.37

Cardi/check

De Cardi/Check kan binnen drie minuten een beoordeling geven van jouw stressstatus, stresstolerantie en andere belangrijke parameters die te maken hebben met jouw hart en bloedvaten. 

De informatie uit deze check kunnen we gebruiken om preventief je gezondheid te gaan verbeteren. Deze check wordt altijd gedaan in combinatie met de Oligo/Check. Samen geven deze een goed beeld van je gezondheid.

Scherm­afbeelding 2023 02 22 om 11.49.26

SO-Check

basis
136
  • Cardicheck
  • Oligocheck
  • Consult* (1 uur)
  • Basisadvies

Mijn consulten vallen onder orthomoleculaire therapie/natuurgeneeskundige therapie. Afhankelijk van je zorgverzekeraar en de wijze waarop je verzekerd bent kun je daar mogelijk aanspraak op maken. Via deze link kun je hier meer over lezen. 

Karla Dijkstra Voedingscoach

Afspraak Maken