fbpx
Bonusan

Bonusan Cholesterol Balans¹ 60 capsules

 69,99

Bonusan Cholesterol Balans is jouw ideale alternatief dat voldoet aan de nieuwste wetgeving rondom rode gist rijst. Bonusan Cholesterol Balans draagt bij tot de instandhouding van normale cholesterolgehalten in het bloed dankzij toevoeging van Camellia sinensis-extract*. Het gepatenteerde rode gist rijst-extract is beschreven in meer dan 120 wetenschappelijke publicaties.

Inhoud: 60

vegetarische capsules

Wat zijn de voordelen van Bonusan Cholesterol Balans

Bonusan Cholesterol Balans helpt bij de instandhouding van normale cholesterolgehalten in het bloed* en draagt bovendien bij aan de normale werking van het hart*, dankzij toevoeging van groene thee. Daarmee is het een ideaal product voor wie zijn of haar cholesterolwaarden wil ondersteunen. Het unieke aan Bonusan Cholesterol Balans is het gepatenteerde rode gist rijst extract. Het extract is getest in klinische studies en wordt beschreven in meer dan 120 wetenschappelijke publicaties. Naast rode gist rijst bevat het ook een extract van de bladeren van Camellia sinensis (groene thee). Groene thee draagt bij tot de instandhouding van normale cholesterolgehalten in het bloed*, draagt bij tot een normaal lipidenmetabolisme* en draagt bij tot de normale werking van het hart*. *Gezondheidsclaim in afwachting van Europese toelating

Heeft rode gist bijwerkingen?

Misschien heb je het al gehoord: veel producten met rode gist rijst zijn niet meer verkrijgbaar. De reden hiervoor is nieuwe wetgeving met betrekking tot de maximale hoeveelheid monacoline K in een voedingssupplement. Monacoline K is de stof die kan zorgen voor bijwerkingen zoals spierpijn, maag- en darmklachten. Producten met rode gist rijst, die 3 mg of meer monacoline K bevatten, zijn niet langer toegestaan. Cholesterol Balans is volledig vrij van monacoline K en is daarom jouw ideale alternatief. Dankzij de toevoeging van groene thee-extract draagt Cholesterol Balans bij tot de instandhouding van normale cholesterolgehalten in het bloed*. Het vernieuwde rode gist rijst-extract is getest en veilig bevonden in meerdere klinische studies.

Rode gist met of zonder Q10?

Rode gist rijst-producten bevatten voorheen altijd de actieve stof monacoline K. Monacoline K kon tot vervelende bijwerkingen leiden. Daarom vulden we rode gist rijst voorheen aan met cofactor Q10. Bonusan Cholesterol balans bevat geen monacoline K en er is daarom geen reden meer om Q10 toe te voegen. Voor iedereen die toch Q10 wil blijven gebruiken, raden we aan om Bonusan Co-enzym Q10 50 mg of Ubiquinol Q10 50 mg te gebruiken. Deze softgelcapsules bevatten een hoge dosering zuiver Q10.

Is het gebruik van rode gist veilig voor iedereen?

Maximale dosis EGCG is 800 mg per dag. Niet geschikt om te consumeren in combinatie met andere groene thee producten of tijdens het vasten. Niet geschikt voor kinderen onder de 18 jaar, tijdens de zwangerschap of borstvoeding. Vraag advies van een arts over het gebruik wanneer gezondheidsklachten optreden.

Kan rode gist gebruikt worden door ouderen?

Voorheen bevatten producten met rode gist rijst de actieve stof monacoline K. Deze stof kan leiden tot bijwerkingen en daarom gelden er waarschuwingen voor bepaalde doelgroepen, waaronder ouderen. Hoewel Cholesterol Balans geen monacoline K bevat, geldt er nog steeds een waarschuwing voor volwassenen ouder dan 70 jaar vanwege rode gistrijst. Volwassenen tot 70 jaar kunnen het dus gewoon veilig gebruiken.

Waarschuwingen

  • Niet gebruiken tijdens zwangerschap of borstvoeding
  • Maximale dosis EGCG is 800 mg per dag
  • Niet geschikt om te consumeren in combinatie met andere groene thee producten of tijdens het vasten
  • Niet geschikt voor kinderen onder de 18 jaar, tijdens de zwangerschap of borstvoeding
  • Vraag advies van een arts over het gebruik wanneer gezondheidsklachten optreden
  • Groene thee kan mogelijk de werking van middelen tegen angst (anxiolytica), foliumzuur (hoge dosering) en hart- en vaatmedicijnen beïnvloeden.
Samenstelling
Bevat geen: conserveermiddelen, synthetische kleurstoffen, synthetische smaakstoffen, toegevoegde sacharose

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Gebruik
Gebruik: Tenzij anders aanbevolen dagelijks 1 capsule tijdens of vlak na de maaltijd innemen. Aanbevolen dosering niet overschrijden. Bij slikproblemen mag de capsule geopend worden.
Bewaaradvies: Droog en bij kamertemperatuur bewaren.
Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde leefstijl zijn belangrijk. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Meer informatie over dit product

Vanwege de wetgeving rondom supplementen mogen wij helaas geen (volledige) informatie verstrekken over dit product. Voor meer informatie verwijzen we je naar een kennisinstituut voor orthomoleculaire therapie.

Orthomoleculair specialist Karla Dijkstra

Persoonlijk advies nodig?
Over dit of een ander product of over je gezondheid? Plan een gratis en vrijblijvend advies-gesprek (10 min)
in met mij!

Gerelateerde producten