fbpx
Citroen fruit

Vitamine C Check

(invultijd 2 minuten)

Vitaminen en Mineralen

Aan bepaalde vitaminen en mineralen kan extra behoefte ontstaan in najaar en winter, specifiek om het immuunsysteem te ondersteunen. 

Vitamine C bestrijdt virussen

Bij weerstandsproblemen wordt vitamine C meestal ingenomen op het moment dat de eerste verkoudheids- of griepverschijnselen zich voordoen. Dit zou eigenlijk al eerder moeten. Door vitamine C preventief in te nemen kan het immuunsysteem worden versterkt. Vitamine C zorgt ervoor dat de witte bloedcellen, die vechten tegen ziekteverwekkers zoals virussen, sterker worden én beter hun werk kunnen doen. 
Heb je 4 vragen of meer beantwoord met Ja?

Je kunt je voeding aanpassen, of vitamine C als supplement innemen. Dit wordt bij een minder gezonde leefstijl geadviseerd. Bij griep en verkoudheid kan voor een beter herstel de dosering worden verhoogd.

Neem voor advies over het innemen van voedingssupplementen of het verbeteren van je weerstand contact met mij op via: telefoon: 06-43480334 of e-mail: info@karladijkstravoedingscoach.nl.

Vitamine C Check

1. 
Ervaar je regelmatig vermoeidheid of een gebrek aan energie?

2. 
Ben je vaak verkouden?

3. 
Herstelt je huid moeilijk bij wondjes?

4. 
Eet je gemiddeld minder dan 2 keer per dag fruit?

5. 
Eet je gemiddeld minder dan 200 gram groente dagelijks?

6. 
Ben je roker of wordt je regelmatig blootgesteld aan passief roken?

7. 
Drink je regelmatig alcohol?

8. 
Ervaar je met regelmaat stress of sport je intensief?

Vul a.u.b.de zichtbare tekst in die te zien is in onderstaande afbeelding

Bedankt voor het invullen van de Vitamine C Check!

Vul je naam en e-mailadres hieronder in en druk op de knop verstuur om de uitslag met toelichting in je e-mail te ontvangen. Let op: de test geeft een indicatie van je vitamine C inname, is puur informatief en kan niet als medisch advies worden beschouwd.

Je gegevens verwerk ik vertrouwelijk en conform mijn privacy policy. Met het invullen en versturen van je gegevens geef je aan hiermee in te stemmen.

afspraak maken of heb je vragen?

Ben je enthousiast over mijn diensten maar heb je nog een vraag? Stel ze gerust via één van onderstaande contactmogelijkheden. Meteen een afspraak maken voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek? Klik dan op de knop -plan zelf je 1e afspraak- Ik hoor graag van je!

afspraak maken of heb je vragen?

Ben je enthousiast over mijn diensten maar heb je nog een vraag? Stel ze gerust via één van onderstaande contactmogelijkheden.

Meteen een afspraak maken voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek? Klik dan op de knop -plan zelf je afspraak- Ik hoor graag van je!

Karla Dijkstra Voedingscoach

Afspraak Maken